geen wachtlijst

Korte wachttijd

Goede zorgverlening is vakbekwaam, betrokken… en meteen beschikbaar. Korte wachttijden, we kunnen meteen aan de slag.

behandeling wordt volledig vergoed

Behandeling wordt vergoed

De behandeling wordt vergoed vanuit het basispakket. Soms betaalt u een eigen bijdrage, waarover we u van tevoren informeren.

persoon en betrokken

Persoonlijk en betrokken

Ons werk gaat ons aan het hart. We doen dit werk vanuit persoonlijke betrokkenheid bij de kwaliteit van jouw leven.

Je hebt pijn, bent moe, prikkelbaar

Het is gewoon zwaar. De lichamelijke pijn. De vermoeidheid. Dat sombere gevoel. Je kampt er al heel lang mee. En het lijkt wel of niemand je kan helpen. Daardoor voel je je onmachtig. Toch wil je het er niet bij laten zitten.

We behandelen jou helemaal

Wij kunnen je verder helpen. Dat andere behandelingen niet aansloegen komt omdat ze alleen naar de klacht zelf keken. Dat gaan wij niet doen, wij bekijken je helemaal.

Veranderen van je leefstijl

Bij jouwvitaalpunt krijg je niet één, niet twee, maar drie begeleiders: een arts, een fysiotherapeut én een psycholoog. Zo zien we je helemaal, en kunnen we je ondersteunen bij het veranderen van je leefstijl. We blijven je allemaal het hele proces begeleiden.

Jij gaat het doen

Je gaat met je klacht aan de slag, maar ook met de manier waarop je je leven vormgeeft. Je gaat het zélf doen. En je gaat het zélf kunnen. We werken op een opbouwende, frisse manier vanuit respect voor jou en het werk dat je verzet. We gaan uit van het hier en nu en maken de zaken niet moeilijker dan ze zijn.

Zo gaan we het doen

Elke klacht heeft een lichamelijke en psychische kant. Soms heeft je innerlijk invloed op je lijf (het opgebrande gevoel bij een burn-out bijvoorbeeld). En soms heeft je lijf invloed op je innerlijk (lichtgeraaktheid, verminderd zelfvertrouwen en gevoelens van onmacht bij chronische pijnklachten bijvoorbeeld). Daarom behandelen we lichaam én geest altijd samen.

Voor verschillende klachten

Voor sommige klachten hebben we op basis van wetenschappelijk onderzoek en ervaring speciale programma’s opgesteld: depressie, piekeren, paniek en angstklachten, chronische buikpijn, fibromyalgie, chronische rug- en nekklachten, whiplash en vermoeidheid na kanker. Maar je kunt met alle klachten bij ons terecht.

Direct een afspraak

Maak meteen een afspraak bij een van onze begeleiders. Je kunt natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer: 088 - 872 07 07